BİTLİS / GÜROYMAK - Güroymak Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Güroymak Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Barajyolu Mah. Evren Caddesi No 28 Pk 13800 Güroymak/ BİTLİS
Vizyon
Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek ve Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.
Yatakhane Koğuşu :29
Ulaşım
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 1 KM OLUP ULAŞIM ŞEHİRİÇİ SERVİSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
BARAJYOLU MAH. EVREN CAD. NO:28 GÜROYMAK- BİTLİS
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 1 KM OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIK İSE 25 KM´DİR