BİTLİS / GÜROYMAK - Güroymak Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem yüzyüze sınav takvimi. Sınavlar saat 09:00 başlayacak.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Mesleki Açık Öğretim Lisesi 1.Dönem ilk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri 24 Ağustos -18 Eylül tarihleri arasında yapılmaktadır.

Haz

Covid - 19 salgınından dolayı mart ayında yapılamayan Açıköğretim sınavı 25-26 Temmuz tarihinde yapılacaktır.

May

Covid - 19 salgınından dolayı yapılamayan yüzyüze eğitim sınavları birinci dönemin notları ikinci dönem için geçerli olacaktır.

Ock

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2019/2  kayıt yenileme işlemlerini 20 Ocak 2020 tarihinden 31 Ocak 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılabilecektir.

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden, belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle kayıt yenileme işlemlerini yaptıramamış öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri ise, 01 Şubat - 04 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Makam Onayı için TIKLAYINIZ

Kayıt Yenileme Kılavuzu için TIKLAYINIZ

Eyl

31 Ağustos 2019 ve 1 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Kurumları 2018 - 2019  Eğitim Öğretim Yılı 4. dönem sonu sınav sonuçları açıklandı.

Ayrıca açıklanan sınav sonuçlarına göre mezun olamayak öğrencilerimiz, 2019 - 2020  Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem kayıt yenileme işlemleri için sistem açılmıştır. Öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemlerini 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilirler.

Sınav sonuçlarınızı görmek için tıklayınız.

May

Ramazan ayını değerli kılan nedenlerden birisi, Kutsal kitabımız olan Kur´an´ın bu ayda indirilmiş olmasıdır. Yüce Allah Kur´an´da"Ramazan ayı insanları kurtuluş yolan götüren, doğruyu yanlıştan ayıran Kur´an´ın indiği aydır. "(Bakara suresi, ayet 185) buyurmuştur. 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü  Ramazan Orucu başlıyor.  Ramazan ayının bereketli ve huzurlu geçmesini diliyoruz.

May

Okulumuz tarfından düzenlenecek olan Kırk Hadis Yarışması 09.05.2018 tarihinde saat: 09:00 da yapılacaktır.

May

Sen de Türkünü Söyle Ön Elemeleri 09.05.2018 tarihinde saat 14:30 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Nis

Güroymak kaymakamlığı tarafından "Zat-ı Mahfuz"  filmi 30.04.2018 tarihinde okulumuz  konferans salonunda gösterimde olacak.  Beş minarali şehir´ olarak bilinen Bitlis´te yaşamış ve hikayeleri nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşan dini şahsiyetlerin yaşamları konu ediliyor. Bediüzzaman Sait Nursi, İdris-i Bitlis’i, Şems-i Bitlis’i, Muştakbaba ve Şükr-i Bitlis’i gibi önemli şahsiyetlerin hayatının anlatıldığı "Zat-ı Mahfuz"un yönetmenliğini ve senaristliğini Sedat Yetkin üstleniyor.

Nis

Eren Üniv. Genel Sekreteri Sayın Zahid KULDAŞ tarafından 26.04.2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize yönelik söyleşi düzenlenecektir.

Nis

Okulumuz öğrencieri arası "Sen de Türkünü Söyle" adlı türkü yarışması düzenlenecektir. tüm öğrencilerimize duyurulur.

Nis

Okulumuz konferans salonunda 19.04.2018 tarihinde Milli Birlik ve Beraberlik Konulu Panel düzenlenecektir.